Ostatnio klienci interesowali się tymi produktami
Wentylator MMP 100 S biały szkło mat krótki króciec
Wentylator MMP 100 S biały szkło mat krótki króciec

252,79 zł

Cena regularna:

280,88 zł

Najniższa cena: 280,88 zł

205,52 zł

Cena regularna: 228,36 zł

Najniższa cena: 228,36 zł
szt.
Regulator obrotów do wentylatorów aRo 1A
Regulator obrotów do wentylatorów aRo 1A

165,47 zł

Cena regularna:

183,86 zł

Najniższa cena: 183,86 zł

134,53 zł

Cena regularna: 149,48 zł

Najniższa cena: 149,48 zł
szt.
Klapa zwrotna 100 PRIM, PREMIUM, PRESTIGE, ARID, ARC
Klapa zwrotna 100 PRIM, PREMIUM, PRESTIGE, ARID, ARC

7,18 zł

Cena regularna:

7,98 zł

Najniższa cena: 7,98 zł

5,84 zł

Cena regularna: 6,49 zł

Najniższa cena: 6,49 zł
szt.
Kratka wentylacyjna baza do panelu DRIM
Kratka wentylacyjna baza do panelu DRIM

13,62 zł

Cena regularna:

15,13 zł

Najniższa cena: 15,13 zł

11,07 zł

Cena regularna: 12,30 zł

Najniższa cena: 12,30 zł
szt.
Wentylator łazienkowy Planet80 standard
Wentylator łazienkowy Planet80 standard

44,11 zł

Cena regularna:

49,01 zł

Najniższa cena: 49,01 zł

35,86 zł

Cena regularna: 39,85 zł

Najniższa cena: 39,85 zł
szt.
Wentylator łazienkowy pRim100 standard
Wentylator łazienkowy pRim100 standard

68,24 zł

Cena regularna:

75,82 zł

Najniższa cena: 75,82 zł

55,48 zł

Cena regularna: 61,64 zł

Najniższa cena: 61,64 zł
szt.
Regulator obrotów wentylatora FR-150 W
Regulator obrotów wentylatora FR-150 W

87,30 zł

70,98 zł

szt.
Kratka wentylacyjna biała średnica 80-150
Kratka wentylacyjna biała średnica 80-150

16,50 zł

Cena regularna:

18,33 zł

Najniższa cena: 18,33 zł

13,41 zł

Cena regularna: 14,90 zł

Najniższa cena: 14,90 zł
szt.
Menu

3

2

-1

0

Nowości

Promocje

[]

Kontakt

Ventox

ul. Paderewskiego 90
41-810 Zabrze
woj. śląskie

Kontakt telefoniczny: +48 509336516
Kontakt mailowy: ventox@ventox.pl

Promocje
Dziś w promocji
Wentylator kanałowy VOK 150/100 do +150C
Wentylator kanałowy VOK 150/100 do +150C

453,99 zł

Cena regularna: 504,43 zł

Najniższa cena: 504,43 zł

369,10 zł

Cena regularna: 410,11 zł

Najniższa cena: 410,11 zł
szt.
Wentylator kanałowy aRd 100 290m3/h
Wentylator kanałowy aRd 100 290m3/h

461,68 zł

Cena regularna: 512,98 zł

Najniższa cena: 512,98 zł

375,35 zł

Cena regularna: 417,06 zł

Najniższa cena: 417,06 zł
szt.
Wentylator łazienkowy pRim150 standard
Wentylator łazienkowy pRim150 standard

91,73 zł

Cena regularna: 101,92 zł

Najniższa cena: 101,92 zł

74,58 zł

Cena regularna: 82,86 zł

Najniższa cena: 82,86 zł
szt.
Wentylator do sauny MMS 100 płaski drewniany front
Wentylator do sauny MMS 100 płaski drewniany front

222,92 zł

Cena regularna: 247,69 zł

Najniższa cena: 247,69 zł

181,24 zł

Cena regularna: 201,37 zł

Najniższa cena: 201,37 zł
szt.
Wentylator sufitowy aRid 100
Wentylator sufitowy aRid 100

74,74 zł

Cena regularna: 83,04 zł

Najniższa cena: 83,04 zł

60,76 zł

Cena regularna: 67,51 zł

Najniższa cena: 67,51 zł
szt.
Wentylator dRim100 sznurkowy białe szkło
Wentylator dRim100 sznurkowy białe szkło

152,90 zł

Cena regularna: 169,89 zł

Najniższa cena: 169,89 zł

124,31 zł

Cena regularna: 138,12 zł

Najniższa cena: 138,12 zł
szt.
Wentylator dRim125 opóźniony timer czerwony
Wentylator dRim125 opóźniony timer czerwony

158,25 zł

Cena regularna: 175,83 zł

Najniższa cena: 175,83 zł

128,66 zł

Cena regularna: 142,95 zł

Najniższa cena: 142,95 zł
szt.
Wentylator łazienkowy pRemium150 czujnik wilgoci
Wentylator łazienkowy pRemium150 czujnik wilgoci

156,02 zł

Cena regularna: 173,35 zł

Najniższa cena: 173,35 zł

126,85 zł

Cena regularna: 140,93 zł

Najniższa cena: 140,93 zł
szt.
Wentylator dRim125 sznurkowy mosiadz
Wentylator dRim125 sznurkowy mosiadz

132,46 zł

Cena regularna: 147,18 zł

Najniższa cena: 147,18 zł

107,69 zł

Cena regularna: 119,66 zł

Najniższa cena: 119,66 zł
szt.
Kratka wentylacyjna okrągła brązowa airRoxy
Kratka wentylacyjna okrągła brązowa airRoxy

2,42 zł

Cena regularna: 2,69 zł

Najniższa cena: 2,69 zł

1,97 zł

Cena regularna: 2,19 zł

Najniższa cena: 2,19 zł
Wentylator dRim125 opóźniony timer beż
Wentylator dRim125 opóźniony timer beż

158,25 zł

Cena regularna: 175,83 zł

Najniższa cena: 175,83 zł

128,66 zł

Cena regularna: 142,95 zł

Najniższa cena: 142,95 zł
szt.
Kratka wentylacyjna DRIM szkło czarny mat
Kratka wentylacyjna DRIM szkło czarny mat

70,91 zł

Cena regularna: 78,79 zł

Najniższa cena: 78,79 zł

57,65 zł

Cena regularna: 64,06 zł

Najniższa cena: 64,06 zł
szt.
Wentylator dRim125 cz.ruchu czerwony połysk plexi
Wentylator dRim125 cz.ruchu czerwony połysk plexi

168,09 zł

Cena regularna: 186,77 zł

Najniższa cena: 186,77 zł

136,66 zł

Cena regularna: 151,85 zł

Najniższa cena: 151,85 zł
szt.
Wentylator dRim100 cz.wilgoci zielony
Wentylator dRim100 cz.wilgoci zielony

148,44 zł

Cena regularna: 164,93 zł

Najniższa cena: 164,93 zł

120,68 zł

Cena regularna: 134,09 zł

Najniższa cena: 134,09 zł
szt.
Wentylator dRim100 sznurkowy beż
Wentylator dRim100 sznurkowy beż

122,63 zł

Cena regularna: 136,25 zł

Najniższa cena: 136,25 zł

99,70 zł

Cena regularna: 110,77 zł

Najniższa cena: 110,77 zł
szt.
Wentylator łazienkowy Planet125 sznur z włącznikiem
Wentylator łazienkowy Planet125 sznur z włącznikiem

64,77 zł

Cena regularna: 71,97 zł

Najniższa cena: 71,97 zł

52,66 zł

Cena regularna: 58,51 zł

Najniższa cena: 58,51 zł
szt.
Wentylator dRim100 standard białe szkło
Wentylator dRim100 standard białe szkło

135,48 zł

Cena regularna: 150,53 zł

Najniższa cena: 150,53 zł

110,15 zł

Cena regularna: 122,38 zł

Najniższa cena: 122,38 zł
szt.
Wentylator dRim100 sznurkowy białe szkło mat
Wentylator dRim100 sznurkowy białe szkło mat

152,82 zł

Cena regularna: 169,80 zł

Najniższa cena: 169,80 zł

124,24 zł

Cena regularna: 138,05 zł

Najniższa cena: 138,05 zł
szt.
Wentylator dRim125 sznurkowy zielony
Wentylator dRim125 sznurkowy zielony

132,46 zł

Cena regularna: 147,18 zł

Najniższa cena: 147,18 zł

107,69 zł

Cena regularna: 119,66 zł

Najniższa cena: 119,66 zł
szt.
Wentylator kanałowy VOK 150/120 do +150C z sensorem temperatury
Wentylator kanałowy VOK 150/120 do +150C z sensorem temperatury

511,94 zł

Cena regularna: 568,82 zł

Najniższa cena: 568,82 zł

416,21 zł

Cena regularna: 462,46 zł

Najniższa cena: 462,46 zł
szt.
Wyróżnienia

Ventox Wentylatory Sklep Internetowy -  Zabrze

Ventox Wentylatory Sklep Internetowy -  Zabrze

Polityka prywatności

Polityka prywatności Sklepu Ventox Wentylatory Łazienkowe i Oświetlenie Led
https://ventox.pl
(„Sklep”)

Drogi Użytkowniku!

Dbamy o Twoją prywatność i chcemy, abyś w czasie korzystania z naszych usług czuł się komfortowo. Dlatego też poniżej prezentujemy Ci najważniejsze informacje o zasadach przetwarzania przez nas Twoich danych osobowych oraz plikach cookies, które są wykorzystywane przez nasz Sklep. Informacje te zostały przygotowane z uwzględnieniem RODO, czyli ogólnego rozporządzenia o ochronie danych.

ADMINISTRATOR DANYCH OSOBOWYCH

Paweł Pietrewicz, przedsiębiorca prowadzący działalność gospodarczą pod firmą VENTOX Paweł Pietrewicz, wpisany do Centralnej Ewidencji i Informacji o Działalności Gospodarczej prowadzonej przez ministra właściwego do spraw gospodarki i prowadzenia Centralnej Ewidencji i Informacji o Działalności Gospodarczej, NIP 8491449439, nr REGON 243445231, Paderewskiego 90, 41-810 Zabrze.

Jeśli chcesz skontaktować się z nami w związku z przetwarzaniem przez nas Twoich danych osobowych, napisz do nas na adres e-mail: ventox@ventox.pl.

TWOJE UPRAWNIENIA

Przysługuje Ci prawo żądania:

  • dostępu do Twoich danych osobowych, w tym uzyskania kopii Twoich danych (art. 15 RODO lub - jeśli ma to zastosowanie - art. 13 ust. 1 lit. f RODO),
  • ich sprostowania (art. 16 RODO),
  • usunięcia (art. 17 RODO),
  • ograniczenia przetwarzania (art. 18 RODO),
  • przeniesienia danych do innego administratora (art. 20 RODO).

A także prawo:

  • wniesienia w dowolnym momencie sprzeciwu wobec przetwarzania Twoich danych:
    • z przyczyn związanych z Twoją szczególną sytuacją – wobec przetwarzania dotyczących Ciebie danych osobowych, opartego na art. 6 ust. 1 lit. f RODO (tj. na realizowanych przez nas prawnie uzasadnionych interesach) (art. 21 ust. 1 RODO);
    • jeżeli dane osobowe są przetwarzane na potrzeby marketingu bezpośredniego, w zakresie, w jakim przetwarzanie jest związane z takim marketingiem bezpośrednim (art. 21 ust. 2 RODO).

Skontaktuj się z nami, jeśli chcesz skorzystać ze swoich praw. Sprzeciw w odniesieniu do wykorzystywania przez nas plików cookies (o których przeczytasz poniżej) możesz wyrazić zwłaszcza za pomocą odpowiednich ustawień przeglądarki.

Jeśli uznasz, że Twoje dane są przetwarzane niezgodnie z prawem, możesz złożyć skargę do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

DANE OSOBOWE I PRYWATNOŚĆ

Poniżej znajdziesz szczegółowe informacje na temat przetwarzania Twoich danych w zależności od podejmowanych przez Ciebie działań.

1. Złożenie zamówienia w Sklepie - cz. 1

W jakim celu?
realizacja Twojego zamówienia
Na jakiej podstawie?
umowa sprzedaży (art. 6 ust. 1 lit. b RODO) obowiązek prawny, związany z rachunkowością, zobowiązujący nas do przetwarzania Twoich danych osobowych (art. 6 ust. 1 lit. c RODO)
Jak długo?
przez okres obowiązywania wyżej wymienionej umowy do momentu wygaśnięcia ciążącego na nas obowiązku prawnego, związanego z rachunkowością
ponadto, Twoje dane będą przetwarzane do upływu okresu, w którym możliwe jest dochodzenie roszczeń – przez Ciebie lub przez nas
(więcej informacji na ten temat znajdziesz w ostatniej tabeli tej sekcji)
Co się stanie, jeśli nie podasz danych?
nie będziesz mieć możliwości złożenia zamówienia

2. Złożenie zamówienia w Sklepie - cz. 2

W jakim celu?
dostosowanie Sklepu do potrzeb Użytkowników, a także polepszenie jakości świadczonych przez nas usług, dzięki opiniom wystawianym przez Kupujących za pośrednictwem serwisu do badania satysfakcji
Na jakiej podstawie?
nasz prawnie uzasadniony interes, polegający na przetwarzaniu Twoich danych w celu prowadzenia badań Twojej satysfakcji z naszych usług (art. 6 ust. 1 lit. f RODO)
Jak długo?
jeśli nie wyrazisz swojej opinii - przez czas wynoszący 365 dni od dokonania przez Ciebie zakupu lub do momentu, w którym uwzględnimy Twój sprzeciw wobec przetwarzania; jeśli natomiast wyrazisz swoją opinię - do momentu jej usunięcia lub do momentu, w którym uwzględnimy Twój sprzeciw wobec przetwarzania*
ponadto, Twoje dane będą przetwarzane do upływu okresu, w którym możliwe jest dochodzenie roszczeń - przez Ciebie lub przez nas
(więcej informacji na ten temat znajdziesz w ostatniej tabeli tej sekcji)
Co się stanie, jeśli nie podasz danych?
nie uwzględnimy Twojej opinii dotyczącej naszego Sklepu w pracach nad jego dalszym rozwojem
* w zależności od tego, które ma zastosowanie w danym przypadku i które nastąpi najwcześniej

3. Założenie konta w Sklepie

W jakim celu?
realizacja umowy o świadczenie usługi prowadzenia konta w Sklepie
Na jakiej podstawie?
umowa o świadczenie usług (art. 6 ust. 1 lit. b RODO)
Jak długo?
do momentu, w którym konto zostanie usunięte przez Ciebie lub przez nas na Twoje żądanie
ponadto, Twoje dane będą przetwarzane do upływu okresu, w którym możliwe jest dochodzenie roszczeń – przez Ciebie lub przez nas
(więcej informacji na ten temat znajdziesz w ostatniej tabeli tej sekcji)
Co się stanie, jeśli nie podasz danych?
nie będziesz mieć możliwości założenia konta i korzystania z jego funkcji, takich jak przeglądanie historii zamówień czy sprawdzenie statusu zamówienia

4. Nawiązanie z nami kontaktu (np. w celu zadania pytania)

W jakim celu?
obsługa Twoich zapytań lub zgłoszeń
Na jakiej podstawie?
umowa lub działania podejmowane na Twoje żądanie, zmierzające do jej zawarcia (art. 6 ust. 1 lit. b RODO) – w przypadku gdy Twoje zapytanie lub zgłoszenie dotyczy umowy, której jesteśmy lub możemy być stroną nasz prawnie uzasadniony interes, polegający na przetwarzaniu Twoich danych w celu prowadzenia z Tobą komunikacji (art. 6 ust. 1 lit. f RODO) – jeżeli Twoje zapytanie lub zgłoszenie nie ma związku z umową
Jak długo?
przez czas trwania wiążącej nas umowy lub – jeśli umowa nie zostanie zawarta - do upływu okresu dochodzenia roszczeń – zobacz ostatnią tabelę tej sekcji* do upływu okresu dochodzenia roszczeń – zobacz ostatnią tabelę tej sekcji - lub do momentu, w którym uwzględnimy Twój sprzeciw wobec przetwarzania*
ponadto, Twoje dane będą przetwarzane do upływu okresu, w którym możliwe jest dochodzenie roszczeń – przez Ciebie lub przez nas
(więcej informacji na ten temat znajdziesz w ostatniej tabeli tej sekcji)
Co się stanie, jeśli nie podasz danych?
nie będziemy mieli możliwości udzielenia odpowiedzi na Twoje zapytanie lub zgłoszenie
* w zależności od tego, które ma zastosowanie w danym przypadku i które nastąpi najwcześniej

5. Ustawienia przeglądarki lub inne zbliżone działanie zezwalające na prowadzenie działań analitycznych

W jakim celu?
analiza sposobu korzystania i poruszania się przez Ciebie po stronie internetowej Sklepu, celem dostosowania strony do potrzeb i zachowania Użytkowników
(więcej na ten temat przeczytasz w sekcji „Działania analityczne” i „Pliki cookies” Polityki prywatności)
Na jakiej podstawie?
nasz prawnie uzasadniony interes, polegający na przetwarzaniu danych w podanym wyżej celu (art. 6 ust. 1 lit. f RODO)
Jak długo?
do momentu wygaśnięcia ważności lub usunięcia przez Ciebie plików cookies, wykorzystywanych do celów analitycznych*
Co się stanie, jeśli nie podasz danych?
nie uwzględnimy Twoich preferencji dotyczących korzystania ze Sklepu w pracach nad jego rozwojem
* w zależności od tego, które ma zastosowanie w danym przypadku i które nastąpi najwcześniej

6. Wyrażenie przez Ciebie zgody na otrzymywanie od nas treści marketingowych (np. informacji o ofertach specjalnych)

W jakim celu?
wysyłka informacji marketingowych, zwłaszcza ofert specjalnych
Na jakiej podstawie?
Twoja zgoda na nasze działania marketingowe (art. 6 ust. 1 lit. a RODO)
Jak długo?
do momentu wycofania przez Ciebie zgody – pamiętaj, w każdej chwili możesz wycofać zgodę. Przetwarzanie danych do momentu cofnięcia przez Ciebie zgody pozostaje zgodne z prawem.
ponadto, Twoje dane będą przetwarzane do upływu okresu, w którym możliwe jest dochodzenie roszczeń – przez Ciebie lub przez nas
(więcej informacji na ten temat znajdziesz w ostatniej tabeli tej sekcji)
Co się stanie, jeśli nie podasz danych?
nie będziesz otrzymywać naszych materiałów marketingowych, w tym informacji o naszych ofertach specjalnych

7. Subskrypcja newslettera

W jakim celu?
wysyłanie newslettera
Na jakiej podstawie?
umowa o świadczenie usługi wysyłki newslettera (art. 6 ust. 1 lit. b RODO)
Jak długo?
do momentu, w którym wypiszesz się z naszego newslettera
ponadto, Twoje dane będą przetwarzane do upływu okresu, w którym możliwe jest dochodzenie roszczeń – przez Ciebie lub przez nas
(więcej informacji na ten temat znajdziesz w ostatniej tabeli tej sekcji)
Co się stanie, jeśli nie podasz danych?
nie będziesz mieć możliwości otrzymywania informacji dotyczących Sklepu i naszych usług

8. Podjęcie działania lub zaniechanie mogące powodować powstanie roszczeń związanych ze Sklepem lub naszymi usługami

W jakim celu?
ustalenie, dochodzenie lub obrona ewentualnych roszczeń, związanych z zawartą umową lub świadczonymi usługami
Na jakiej podstawie?
nasz prawnie uzasadniony interes, polegający na przetwarzaniu danych osobowych we wskazanym powyżej celu (art. 6 ust. 1 lit. f RODO)
Jak długo?
do upływu okresu przedawnienia roszczeń lub do momentu, w którym uwzględnimy Twój sprzeciw wobec przetwarzania*
Co się stanie, jeśli nie podasz danych?
brak możliwości ustalenia, dochodzenia lub obrony roszczeń
* w zależności od tego, które ma zastosowanie w danym przypadku i które nastąpi najwcześniej

PUBLIKOWANIE DANYCH

Jeśli zdecydujesz się na opublikowanie komentarza, jego treść oraz Twój podpis będą widoczne dla innych użytkowników Sklepu.

Nie ujawniamy innym użytkownikom Twojego adresu e-mail – chyba że sam to zrobisz.

DZIAŁANIA ANALITYCZNE

W ramach Sklepu prowadzimy działania analityczne, mające na celu zwiększenie jego intuicyjności i przystępności – w odniesieniu do Ciebie będzie to miało miejsce, jeśli zezwolisz na takie działania. W ramach analizy będziemy brać pod uwagę sposób, w jaki poruszasz się po Sklepie – a więc np. to, ile czasu spędzasz na danej podstronie, czy w które miejsca w Sklepie klikasz. Dzięki temu możemy dostosować układ i wygląd Sklepu oraz zamieszczane w nim treści do potrzeb Użytkowników.

BEZPIECZEŃSTWO DANYCH

Przetwarzając Twoje dane osobowe stosujemy środki organizacyjne i techniczne zgodne z właściwymi przepisami prawa, w tym stosujemy szyfrowanie połączenia za pomocą certyfikatu SSL.

PLIKI COOKIES

Nasz Sklep, jak większość witryn internetowych, korzysta z tzw. plików cookies (ciasteczek). Pliki te:

  • są zapisywane w pamięci Twojego urządzenia (komputera, telefonu, itd.);
  • nie powodują zmian w ustawieniach Twojego urządzenia.

W tym Sklepie ciasteczka wykorzystywane są w celach:

  • zapamiętywania Twojej sesji
  • statystycznych
  • marketingowych
  • udostępniania funkcji Sklepu

Aby dowiedzieć się, jak zarządzać plikami cookies, w tym jak wyłączyć ich obsługę w Twojej przeglądarce, możesz skorzystać z pliku pomocy Twojej przeglądarki. Z informacjami na ten temat możesz zapoznać się wciskając klawisz F1 w przeglądarce. Ponadto odpowiednie wskazówki znajdziesz na następujących podstronach, w zależności od przeglądarki, której używasz:

Poniżej znajdziesz informacje na temat funkcji przetwarzanych przez nas plików cookie oraz ich okresie ważności.

nazwa pliku cookie okres ważności pliku cookie funkcja pliku cookie
_ga 2 lata Śledzenie ruchu w sklepie w celach statystycznych
_gid czas trwania sesji Śledzenie ruchu w sklepie w celach statystycznych
Shop5 czas trwania sesji Śledzenie ruchu w sklepie w celach statystycznych

Korzystając z odpowiednich opcji Twojej przeglądarki, w każdej chwili możesz:

  • usunąć pliki cookies,
  • blokować wykorzystanie plików cookies w przyszłości.

W takich przypadkach nie będziemy ich już dłużej przetwarzać.

Więcej informacji o plikach cookies znajdziesz w Wikipedii.

USŁUGI ZEWNĘTRZNE / ODBIORCY DANYCH

Korzystamy z usług podmiotów zewnętrznych, które wspierają nas w prowadzeniu działalności. Powierzamy im do przetwarzania Twoje dane – podmioty te przetwarzają dane wyłącznie na nasze udokumentowane polecenie.

Poniżej znajdziesz listę odbiorców Twoich danych:

DZIAŁANIE ODBIORCY DANYCH PRZEKAZANIE DANYCH POZA UNIĘ EUROPEJSKĄ
każde działanie w związku ze Sklepem hostingodawca nie ma miejsca
podmiot zapewniający nam wsparcie techniczne/IT nie ma miejsca
osoby współpracujące z nami na podstawie umów cywilnoprawnych, wspierające naszą bieżącą działalność nie ma miejsca
dostawca oprogramowania do prowadzenia sprzedaży nie ma miejsca
przebywanie na stronie Sklepu z ustawieniami zezwalającymi na prowadzenie działań marketingowych podmiot zapewniający usługi marketingowe nie ma miejsca
przebywanie na stronie Sklepu z ustawieniami zezwalającymi na prowadzenie działań analitycznych podmiot umożliwiający działania analityczne na stronie nie ma miejsca
złożenie zamówienia w Sklepie dostawca płatności nie ma miejsca
podmiot dostarczający do Ciebie produkt – chyba że wybrałeś opcję odbioru osobistego nie ma miejsca
dostawca oprogramowania ułatwiającego prowadzenie działalności (np. oprogramowanie księgowe) nie ma miejsca
dostawca standardowego oprogramowania biurowego (w tym skrzynki poczty elektronicznej) nie ma miejsca
biuro rachunkowe nie ma miejsca
podmiot zapewniający system ratalny nie ma miejsca
zapis na newsletter lub wyrażenie zgody na przesyłanie wiadomości marketingowych podmiot zapewniający wysyłkę newslettera lub wiadomości marketingowych nie ma miejsca
skorzystanie z czatu online dostępnego w Sklepie podmiot dostarczający czat online dostępny w Sklepie nie ma miejsca
skorzystanie przez Ciebie z usług dostarczanych nam w związku ze Sklepem przez portale społecznościowe portale społecznościowe nie ma miejsca
wzięcie udziału w badaniu satysfakcji z naszych usług lub produktów podmioty umożliwiające umieszczanie opinii o Sklepie lub produktach i ich porównywanie nie ma miejsca
nawiązanie z nami kontaktu (np. zadanie pytania) dostawca standardowego oprogramowania biurowego (w tym skrzynki poczty elektronicznej) nie ma miejsca
Czynności księgowe Legis. Biuro rachunkowe. Kostka M. nie ma miejsca

A ponadto:

odpowiednie organy publiczne w zakresie, w jakim jesteśmy zobowiązani do udostępnienia im danych.

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl